2141 Csömör, Gorkij fasor 2.
+36 28 446 649, +36 70 66 19 608
benisoptika@gmail.com

Általános szerződési feltételek

Üzletünkben szakorvosi látásvizsgálatot és szemüvegrendelést, optometriai látásvizsgálatot és szemüvegrendelést, valamint gyógyászati segédeszköz forgalmazását és – javítását végezzük.

Vállalási és Garanciális feltételeink

Egy kellemes vevőbarát jó hangulatú bolt, ahol azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink a legjobb ár-érték arányban kapjanak szemüveget. Ahol munka van, ott hiba is előfordul, viszont a hibát kijavítjuk a megelégedettség érdekében.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében olvassa el vállalási feltételeinket.

A szemüvegek elkészülését a szemüveg gyártók nemzetközi és belföldi logisztikája, valamint üzletünk csiszolási kapacitása befolyásolja. Az esetek 90%-ban egyfókuszú raktári lencsével készített szemüvegeink 5-10 munkanapon belül, nem raktári vagy színezett lencséink 10-15 munkanapon belül, multifokális lencséink, 15-20 munkanapon belül készülnek.

Garanciális feltételeink:

Nem tartozik garanciális feltételek mellett történő orvoslás kategóriába, ha a vásárló a terméket rendeltetésellenesen, nem a kezelési útmutatóban foglaltak alapján- használja, helytelenül tárolja, kezeli vagy rongálja.

Üzletünkben megrendelt dioptriás szemüvegek esetén pénz visszafizetésre nincs mód, vásárlástól való elállás nem alkalmazható. A dioptriás szemüveg nem tartós fogyasztási cikk kategóriába tartozó termék, hanem egyedileg elkészített orvosi segédeszköz.
Csak abban az esetben adjuk át az elkészült szemüveget, ha az a megrendelésnek megfelelő, hibátlan állapotú. A vásárlónak minden esetben biztosítunk lehetőséget a termék megvizsgálására és átvételére. Abban az esetben, ha a vásárló távozik a termékkel az üzletből, a megrendelésének megfelelő terméket átvettnek tekintjük. Az üzletből való távozás után az átadásnál előre nem látható jótállási problémán kívül egyéb jótállási, garanciális, minőségi illetve sérülésre, hiányra vonatkozó panaszt sajnos nem tudunk figyelembe venni. Feltételezzük, hogy a probléma az átadást követően, a használat során alakult ki.

  • Vizsgálat és szemüvegkészítés: Garantáljuk, hogy üzletünkben végzett vizsgálat alapján és a rendelésnek megfelelő szemüveget készítünk. Amennyiben a megszokási idő letelte után sem érzi komfortosnak az elkészített szemüveget, új vizsgálat után a lencséjét díjmentesen kicseréljük. A lencsecsere az optometrista által végzett vizsgálatra szól, az orvosi vizsgálat magánrendelés, ezen vizsgálatokért nem vállalunk felelősséget. Nem vállalunk felelősséget más üzlet, rendelő által felírt recept alapján készült szemüveg dioptria használhatósága iránt!!!
  • Szemüveg lencse: A szemüveglencse gyártók által vállalt megszokási és garanciális feltételek mellet van módunk a megrendelt lencsét cserélni.
  • Szemüvegkeret: A szemüvegkeret garancia gyártók által vállalt garanciális feltételekkel vállaljuk.
  • Javítás: Nem vállalunk felelősséget máshol készített vagy vásárolt szemüveg javításánál arra, ha a szemüveg nem bírja ki a javítási folyamatot és használhatatlanná válik.
  • Forrasztás: Üzletünkben hagyományos és lézeres forrasztás is vállalunk. Vállalási időnk függ a terheltségi szinttől, maximum 2 munkanapra vállaljuk.